Theo Teelen

Theo (Zaltbommel)

 

Thuis in Zaltbommel

 

Al 40 jaar loopt sport als een rode draad door mijn leven. Jarenlang was ik (gym)leraar op basisschool De Spelwert en de Ark en taekwondo-instructeur. Sommigen zullen mij kennen als oprichter van sportschool Fitline in de binnenstad van Zaltbommel. Een tijd lang was ik ook algemeen directeur van FC Den Bosch. Binnenkort ga ik met pensioen en kan en wil ik mijn tijd, mijn (mensen)kennis en bestuurlijke ervaring inzetten voor onze mooie gemeente Zaltbommel! 

 

Thuis in Zaltbommel, maar ook wensen

Ik ben een echte Bommelaar, geboren en getogen in Zaltbommel en voel me er thuis. Maar ik maak me soms ook zorgen!

Als nummer 5 op de lijst voor de VVD ga ik voor een plek in de gemeenteraad. Er gaat veel goed in Zaltbommel, maar het kan beter: de binnenstad kán gezelliger met meer activiteiten en een betere uitstraling. Het parkeerbeleid móet beter, sport en een rijk verenigingsleven is belangrijk voor iedereen en de cultuurhistorische waarde en uitstraling van Zaltbommel moeten behouden blijven. 

 

Om dat te bereiken zoek ik de verbinding: tussen politiek, ondernemers en inwoners. Politiek hoort dicht bij de inwoners te staan, maar ik merk dat dit nu vaak niet zo is. Daar wil graag verandering in brengen!