Aftrap VVD-campagne Zaltbommel

Op zondag 14 januari is de officiële start van de VVD-campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Zaltbommel op 21 maart. Bij deze bijeenkomst voor Zaltbommelse VVD leden wordt een veiling gehouden van bijzondere stukken. De opbrengst van de veiling is bedoeld als aanvulling op de campagnekas. 

Het campagneteam onder aanvoering van lijsttrekker Danielle van der Wiele en campagneleider Isabel Plessius is al een paar weken druk om veel activiteiten voor de komende maanden op touw te zetten. Zo worden onder meer in de hele gemeente huiskamerbijeenkomsten gepland met elk een eigen thema. Daarnaast gaan de kandidaat-raadsleden een serie werkbezoeken afleggen. Uiteraard zullen zij ook op diverse openbare plekken met de inwoners van de gemeente Zaltbommel in gesprek gaan. 

Van alle activiteiten wordt verslag gedaan op de website, de Facebookpagina van VVD Zaltbommel en op Instagram, zodat iedereen de campagne op de voet kan volgen.

Het campagneteam bestaat naast Danielle van der Wiele en Isabel Plessius uit Willemien van Gog, Mieke Smit, Willem Posthouwer en Anouchka van Miltenburg.