VVD winkel in Zaltbommel
De kandidaten die voor de VVD deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zaltbommel, zullen in het pand belangstellenden ontvangen en het zal als basis dienen voor campagneactiviteiten in de binnenstad.
Op de dagen dat de verkiezingswinkel geopend is, kan iedereen binnen komen lopen en onder genot van een kop koffie met de VVD-kandidaten spreken over de lokale politiek. Zo wil de VVD van de inwoners horen wat er speelt in Zaltbommel en kan zij met hen in gesprek gaan over de inhoudelijke speerpunten uit het VVD-verkiezingsprogramma.
De officiƫle opening van de verkiezingswinkel vindt plaats op vrijdag 23 februari. De housewarming party begint dan om 20.00 uur.
De verkiezingswinkel zal een aantal keren per week open zijn, onder meer tijdens koopavonden en op zaterdagen. Daarnaast houden de VVD-kandidaten er in de avonduren bijeenkomsten over de inhoudelijke speerpunten van de VVD.
De exacte openingsuren worden steeds gepubliceerd op de facebookpagina van de VVD (Facebook.com/vvdzaltbommel).
De VVD-kandidaten hebben de verkiezingswinkel, gelegen aan Boschstraat 19, afgelopen zaterdag 17 februari ingericht als een huiskamer. Naast comfortabele fauteuils staat er onder meer ook een levensgrote afbeelding van VVD-leider Mark Rutte, waarnaast mensen zich kunnen laten fotograferen. Het pand is ter beschikking gesteld door Maurice Moolenaar en Raoul van den Oever van Van den Oever Wonen en Slapen te Geldermalsen heeft de inrichting geleverd.